Inschrijven 2018-2019

De inschrijving voor editie 2018-2019 van Skills Talents is gesloten! Ook dit jaar doen er weer veel enthousiaste leerlingen mee. In januari en februari beslissen de leerlingen tijdens de provinciale kampioenen welke teams er op 21 maart 2019 strijden in de RAI in Amsterdam tijdens Skills The Finals. Net te laat met inschrijven? Je kunt altijd naar de wedstrijden komen kijken en deelnemen aan de LOB-Experience tijdens Skills The Finals. Meer informatie óf jouw bezoek aanmelden doe je zo!

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor Skills Talents 2018-2019 is helaas niet meer mogelijk. Wel ingeschreven? Vergeet dan niet de gegevens van jouw deelnemers zo snel mogelijk in het CRS te zetten. Deze informatie hebben wij nodig om iedereen tijdig te informeren over de provinciale kampioenschappen.

INSCHRIJVEN IS MEEDOEN

Bij aanmelding voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Afmelden voor deelname kan tot 1 januari 2019. Indien een deelnemer door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, zoekt de vmbo-school een vervanger. Indien een aangemeld team zich afmeldt later dan 1 januari van de editie waaraan ze meedoet of niet komt opdagen en geen vervangend team kan organiseren, worden er gemaakte kosten bij de aangemelde vmbo-school in rekening gebracht. Overmacht situaties uitgezonderd.

PROMOTIEMATERIAAL BESCHIKBAAR

Wil je Skills Talents op jouw school onder de aandacht brengen en leerlingen kennis laten maken met Skills Talents? Wij hebben op onze website voldoende promotiemateriaal waar je gebruik van kunt maken!

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN SKILLS TALENTS 2018