Inschrijven 2018-2019

De inschrijving voor editie 2018-2019 van Skills Talents is open! Je kunt tot 1 december 2018 doorgeven aan welke richtingen jouw school wil deelnemen. Lees hieronder stap voor stap hoe je je kunt aanmelden.

HOE INSCHRIJVEN?

Wil je dat jouw leerlingen meedoen aan Skills Talents 2018-2019? Je kunt jouw aanmelding doorgeven via deze link: inschrijven. Je komt via de link op de pagina van het CRS (Competitie Registratie Systeem). Als je al een account hebt kan je inloggen en je vervolgens inschrijven. Heb je nog geen account? Meld je dan eerst aan door op de inschrijven-pagina bij registeren te kiezen voor ‘Registreren VMBO’. De rest wijst zichzelf. Na het registeren en een bevestigingsmail kan je inloggen en jouw school inschrijven.

INSCHRIJVEN IS MEEDOEN

Bij aanmelding voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Afmelden voor deelname kan tot 1 januari 2019. Indien een deelnemer door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, zoekt de vmbo-school een vervanger. Indien een aangemeld team zich afmeldt later dan 1 januari van de editie waaraan ze meedoet of niet komt opdagen en geen vervangend team kan organiseren, worden er gemaakte kosten bij de aangemelde vmbo-school in rekening gebracht. Overmacht situaties uitgezonderd.

PROMOTIEMATERIAAL BESCHIKBAAR

Wil je Skills Talents op jouw school onder de aandacht brengen en leerlingen kennis laten maken met Skills Talents? Wij hebben op onze website voldoende promotiemateriaal waar je gebruik van kunt maken!

Let op: de richtingen Mobiliteit & Transport en Zorg & Welzijn (alleen in Brabant) zijn momenteel volgeboekt. Je kunt je nog wel inschrijven, maar je komt dan op de reservelijst terecht. Je ontvangt bericht van ons wanneer er weer een plaats is vrijgekomen voor de gereserveerde richting.

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN SKILLS TALENTS 2018