Inschrijven 2019-2020

Voorronde

OP EIGEN VMBO-SCHOOL

SEPTEMBER T/M EIND NOVEMBER

Provinciaal kampioenschap

OP DIVERSE MBO-INSTELLINGEN

JANUARI T/M FEBRUARI

Finale

LEEUWARDEN, FRIESLAND

DONDERDAG 5 MAART 2020

De inschrijving voor editie 2019-2020 van Skills Talents is open! Schrijf jouw school nu in en verzeker je van een plek in de voorrondes. In januari en februari beslissen de leerlingen tijdens de provinciale kampioenen welke teams er op 5 maart 2020 strijden in Leeuwarden tijdens Skills The Finals. Je kunt ook altijd naar de wedstrijden komen kijken en deelnemen aan de LOB-Experience tijdens Skills The Finals.

HOE INSCHRIJVEN?

Het inschrijven van jouw school voor deelname gebeurt via het Competitie Registratie Systeem (CRS). De aanmeldpagina wijst zichzelf en na het inschrijven is er een account gecreƫerd voor jou als docent. Met dit account kun je als docent in het CRS verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld voorronde-opdrachten downloaden en in de klas een voorronde-wedstrijd organiseren, zo wordt Skills Talents breder uitgedragen binnen de school en kunnen meer leerlingen deelnemen.

Vervolgens kunnen de winnaars (team van 3 per profielrichting) van de voorronde in het systeem worden gezet zodat wij ze kunnen toevoegen aan een provinciaal kampioenschap dat in januari of februari wordt georganiseerd op een ROC in de provincie. De deelnemers die daarna overblijven vormen de finalisten van Skills Talents 2019-2020 en van hen hebben wij verschillende gegevens nodig, deze zijn in het CRS aan te vullen.

Mocht je hulp nodig hebben bij bovenstaande dan kan je altijd contact opnemen met onze support-desk via: crs@worldskillsnetherlands.nl.

INSCHRIJVEN IS MEEDOEN

Bij aanmelding voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Afmelden voor deelname kan tot 1 januari 2020. Indien een deelnemer door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, zoekt de vmbo-school een vervanger. Indien een aangemeld team zich afmeldt later dan 1 januari van de editie waaraan ze meedoet of niet komt opdagen en geen vervangend team kan organiseren, worden er gemaakte kosten bij de aangemelde vmbo-school in rekening gebracht. Overmacht situaties uitgezonderd.

PROMOTIEMATERIAAL BESCHIKBAAR

Wil je Skills Talents op jouw school onder de aandacht brengen en leerlingen kennis laten maken met Skills Talents? Wij hebben op onze website voldoende promotiemateriaal waar je gebruik van kunt maken!

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN SKILLS TALENTS 2019