Afgelopen vrijdag vond het laatste provinciaal kampioenschap plaats! Hiermee ronden we twee maanden af waarin we weer heel veel potentiële kampioenen rijker zijn geworden. Maar vergeet niet, meedoen is belangrijker dan winnen en wij hopen dat iedereen die heeft meegedaan aan de voorrondes van Skills Talents op zijn/haar manier ervaring heeft opgedaan en meer uit zichzelf heeft weten te halen.

Maandag 19 februari vond de wedstrijd Economie & Ondernemen plaats op het ROC A12 in Gelderland. ORS Lek En Linge uit Geldermalsen heeft deze wedstrijd gewonnen en staat 15 maart 2018 in de finale van Skills Talents.
Op dinsdag 20 februari opende het Arcus College in Limburg haar deuren. Er vonden maar liefst vier provinciale kampioenschappen plaats, namelijk: Economie & Ondernemen, Horeca, Bakkerij & Recreatie, Media, Vormgeving & ICT en Zorg & Welzijn. De winnaars zijn terug te vinden op de provinciepagina van Limburg!
Op woensdag 21 februari vonden er in twee provincies wedstrijden plaats. In Gelderland, op het ROC A12 was de wedstrijd Media, Vormgeving & ICT. Wederom trok ORS Lek en Linge uit Geldermalsen aan het langste eind. Van harte gefeliciteerd! Ook op het Lentiz | MBO Westland in Zuid-Holland was een provinciaal kampioenschap bezig. In de richting Groen – Bloemwerk was het team van Melanchton uit Bleiswijk die er met de winst vandoor ging!
Donderdag 22 februari was een dag vol provinciale kampioenschappen. Op het Drenthe College waren de wedstrijden Economie & Ondernemen, Groen – Bloemwerk, Horeca, Bakkerij & Recreatie en Zorg & Welzijn. De winnaars zijn terug te vinden op de provinciepagina. In Zuid-Holland, op het ROC Mondriaan, waren de wedstrijden Dienstverlening & Producten (winnaars Edudelta College – Goes), Economie & Ondernemen (winnaars Wellantcollege – Boskoop) en Zorg & Welzijn (winnaars Fioretti College – Hillegom). Alle winnaars van harte gefeliciteerd.
De allerlaatste wedstrijd van de provinciale kampioenschappen mocht vrijdag 23 februari plaatsvinden op het Lentiz | MBO Westland in Zuid-Holland. Het was een wedstrijd in Groen – Tuinontwerp & -aanleg. Het laatste winnende team dat zich mag aansluiten bij het provincieteam de Zuid-Holland Hawks is het Melanchton uit Bleiswijk!