Vorige week hebben er weer spannende provinciale kampioenschappen plaatsgevonden! Vier teams uit Noord-Holland streden in de wedstrijd Horeca, Bakkerij & Recreatie om een plekje in de finale op donderdag 15 maart. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het Nova College in Haarlem. Van der Meij College uit Alkmaar ging er met de beker vandoor, van harte gefeliciteerd!

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari was er topdrukte op het Aventus in Gelderland. Deze twee dagen stonden in het teken van de provinciale kampioenschappen Bouwen, Wonen & Interieur en Produceren, Installeren & Energie. Het winnende team bij Bouwen, Wonen & Interieur komt van het Stedelijk Vakcollege uit Zutphen en bij Produceren, Installeren & Energie trok het team van CSG Het Streek uit Ede aan het langste eind. Deze teams zijn al zeker van een plek in het team Gelderland Giants.

Vandaag wordt het team van de Brabant Bulls gevormd. Op de open avond bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch vinden alle Brabantse provinciale kampioenschappen plaats. De winnaars gaan met Brabant Bulls naar de finale. Maar liefst 35 teams van 25 verschillende scholen strijden vanavond aan deze groots opgezette kampioenschappen. Alle teams heel veel succes!