Nieuw: de Play Your Skills app! Door de games te spelen in de app ontdek je als gebruiker spelenderwijs waar jouw interesses liggen. Misschien weet je het al wel, maar met het gebruik van deze app kom je veel meer te weten: je kunt ontdekken wat je écht wilt en waar je écht voor staat.

Door te weten waar je goed in bent groeit de kans van slagen bij het maken van de juiste studie- en beroepskeuze en kies je voor hetgeen waarbij jouw persoonlijkheid het beste aansluit. Met het spelen van de games in de app verdien je ‘Skills Points’. Deze punten geven inzicht in je competenties, talenten en gedrag. Zo bouw je aan jouw persoonlijke profiel. Super leuk en handig! Zo kun je tijdens Skills The Finals gericht op zoek naar activiteiten die aansluiten bij jouw profiel.

De app gebruik je op school en in de klas als voorbereiding op het bezoek aan Skills The Finals. Maar ook buiten dit event is de app te gebruiken als leuke tool! De app gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.